sunnuntai 1. tammikuuta 2017


Hyvää Uutta Vuotta 2017!

Kiitoksia kuluneesta vuodesta 2016, joka oli jälleen kerran taas aika erilainen vuosi muiden joukossa. Puoli vuotta Suomessa oli hyvää voimia antavaa aikaa. Onneksi täällä Novosibirskissä oli meillä oma koti odottamassa. Se helpotti kovasti paluuta tänne. Syksyn haasteena oli saada pojat kerhoon ja eskariin ja sitä kautta paremmin sopeutumaan tänne. Ja nyt voimme todeta,  se onnistui!

Meillä joulun aika ja vuoden vaihde on nyt mennyt lasten sairastellessa. Onneksi kuitenkin jokainen lapsi kerkesi osallistua oman koulun/päiväkodin Uuden vuoden juhlaan ja sai päättää tämän vuoden. Kiitollisena voimmekin todeta, että nyt jokaisella lapsella on oma paikkansa. On kavereita ja saa kokea kuuluvansa ryhmään. Se on iso kiitoksen aihe! Toki syksy on ollut jokaiselle myös kuluttava, joten nyt onkin aika levätä koko perheenä. Suunnitteilla meillä on tehdä pieni lomareissu Altain-vuoristoon noin 500km päähän, mikäli nyt olemme kaikki terveinä. Vielä on Luukas kuumeessa. Rukoilkaa parantumista, jotta lomamatka voisi toteutua.

Loman jälkeen olisi heti tarkoitus jatkaa viisumiasioimme selvittelyä. Rukoilkaa nyt viisautta näihin kysymyksiin, että löytyisi se paras ratkaisu, jolla voisimme vielä jatkaa työtä täällä myös vuonna 2018 ja sen jälkeen.

Tässä pieni kuvakatsaus joulukuun ajalta seurakunnasta, työstä ja meidän elämästä täällä. Kuvat ovat hyvin sekalaisessa järjestyksessä.Annin koulun Uuden vuoden juhlasaa oli upea näytelmä. Tässä lumihiutaleet yhdessä ilkeän jääkuningattaren kanssa.Luukaksen kerhon Uuden Vuoden juhlasta. Eliaksen juhlatJoulun pyhäkoulu
Naisten kasvu-ja palveluryhmämme 1.kokoontuminen


Srk:n uusi naisten palveluryhmämme toteutti lapsille joulukalenterin, josta löytyi erilaisia itsetehtyjä joulukuusen koristeita. Näitä ripustelimme joka adventti tähän pikku kuuseen ja Jouluna sitten isoon joulukuuseen.

Pyhäkoulussa lasten kanssa tehtiin kalenteriin talvista maisemaa
Joulukalenteri

Joulukuun pyhäkoulu askarteluja. 

Pienet potilaat sairaalassa saivat lahjansa- Kiitos kaikille lahjoittajille. 

Joulutorttuja ja taatelikakun ym.herkkuja

Joulupipari talkoot meillä kotona :)
Seurakunnassa lasten kanssa sitten koristeltiin pipareita

Lapset järjestivät oman perheen kuusijuhlan

Jouluruokaa mutta ennen sitä luettiin jouluevankeliumi


Lähipuiston Uuden vuoden tunnelmia.