perjantai 21. lokakuuta 2016

Syksyn juhlia
Venäjällä osataan juhlia!  Koulun aloittaminen on iso juhla ja miltei heti perään juhlitaankin jo syksyä. Tällä viikolla olin mukana molempien poikien eskarin ja kerhon syksyn juhlissa. Luukaksen juhliin valmistauduttiin kotona niin, että mietittiin yhdessä syksyinen rooliasu. Luukas halusi tietenkin olla syksyn super sankari . Yhdessä teimme super sankarille naamarin ja koristelimme viitan syksyisillä lehdillä. Juhlissa laulettiin, leikittiin ja tietenkin esiteltiin jokaisen rooliasu. Lopuksi juotiin teetä ja syötiin paljon herkkuja.

Eskarilaiset valmistautuvat omaan juhlaansaa leipomalla kotona jotakin syksyn herkkua. Me teimme Eliaksen kanssa omenapiirakka tai voin ylpeänä todeta, että Elias miltei yksin leipoi piirakan. Minä vain annoin raaka-aineet ja neuvoin mitä tehdään milloinkin. 
Ei mennyt yhtäkään kuoren palasta :) 


Juhlissa sitten jokainen esitteli oman leipomuksensa. Kyllä oli paljon monenlaista herkkua. :) 


Lopuksi päästiin maistamaankin. Kyllä oli hyviä :) 


Olen todella kiitollinen, että Jumala johdatti meille tämän hoitopaikan pojille. Täsää pienessä montessoripäiväkodissa koen, että lapsi saa olla sellainen kuin on. Lapsi saa tutustua ja totutella olemaan muiden kanssa omaan tahtiin.  Meille näissä juhlissa oli tärkeää yhteinen valmistautuminen ja osallistuminen. Esiintyä vielä kerätään ja se oli kaikille tosi ok! :)