perjantai 30. lokakuuta 2015

Syksy järjestyksessä


Oli kesä, oli syksy ja tuli jo talvikin ennenkuin sain kirjoitettua tätä blogia. No tänään kyllä sataa vettä hyvin tuttuun suomen syksyn tapaan ja lumi on jo sulanut. Ensi viikolle odotamme taas aurinkoa ja pakkasia.
Elokuu meni pitkälti vielä syksyä suunnitellessa ja sairastellessa. Lapset olivat vuorotellen kipeinä. Ja myös me aikuiset. Syyskuussa alkoi Annin koulu. Olemme olleet tosi tyytyväisiä kouluun. Anni on viihtynyt ja pärjännyt hyvin. Iltaisin meinaa Annilta jo suomen kielen sanat kadota. :) Ens viikko on Annilla syyslomaa. Lepo tulee kuitenkin Annille ihan tarpeeseen. Uuden oppiminen uudessa ympäristössä on kuitenkin kuluttavaa. 
Pojille on myös löytynyt mielekästä ohjelmaa viikolle. Käymme kaksi kertaa viikossa päivisin jumpassa. Eliaksen päälaji ja suurin intohimo on kuitenkin jalkapallo, jossa käy myös pari kertaa viikossa. 
Me olemme edelleen jatkaneet kielen opiskelua pari kertaa viikossa. Markuksen aika täyttyy kuitenkin jo enemmän töistä seurakunnassa. Minä olen mukana pyhäkoulutyössä js uusin juttu on perheklubit kerran kuussa. Ihmisten tapaamisia, työn suunnittelua lasten harrastuksia. Tekemistä kyllä on.


Rukouskirjeemme ilmestyy pian. Tuleehan se myös sinulle? Mikäli ei laita äkkiä viestiä niin saat lisää kuulumisia. 
Tässä nyt sekalaisia kuvia syksyltä.