keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Annin koulu

 
 
 
Ensi syksynä Anni täyttää 7-vuotta ja koulun aloittaminenkin olisi nyt ajankohtaista. Kirje Kouvolan kaupungiltakin saapui." Tervetuloa aloittamaan Tehtaanmäen ala-asteella 1.luokkaa." Se olisi se koulu, jossa minäkin olen kouluni aloittanut... No ei aloita Anni koulua Tehtaanmäen ala-asteella vaan jossakin täällä Novosibirskissä. Erilaisia kouluvaihtoehtoja nyt pohdimme ja tarkoitus olisi maaliskuun aikana tutustua eri kouluihin ja päättää missä koulussa Anni aloittaa koulun tai ainakin hakea siihen kouluun. Vaihtoehto olisi myös vielä jatkaa yksi vuosi nykyisessä päiväkodissa, jossa Anni käy myös eskaria. Anni on eskari (puolen)vuoden aikana oppinut lukemaan sekä suomeksi että venäjäksi. Kirjoittaminen venäjäksi on vielä hankalaa, mutta suomeksi alkaa jo sujumaan.  Olemme kyllä todella iloisia ja ylpeitä Annin oppimisesta! :)
Pyydän nyt rukousta erityisesti Annin ja Annin tulevan koulun puolesta. Jumala meitä tässäkin asiassa johdattakoon ja auttakoon.
 
3-luokka opiskelemassa. Kävimme yhdessä lähikoulussa tutustumassa yliopistoryhmämme kanssa. Tämäkin koulu on lähellä meitä ja voisi olla myös Annin koulu. ?