keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Omskissa jälleen... Leirit käynnissä!


Mahtava viikko Omskissa takana. Pietarista saapui nuorten ryhmä lasten leirejä varten. Myös Susanna Melanen (Sleyn-lähetti) tuli tyttöjen kanssa tänne. Viikko vierähti nopeasti yhdessä leiriä suunnitellen,rukoillen, laulaen
 ruokaa tehden ja hengaillen :) Mahtavia nuoria, joiden kautta Jumala on rohkaissut myös meitä. Emme ole yksin. :)
Nyt tämä porukka pitää tällä hetkellä leirejä Orlovkan ja Kavaljovan kylissä. Olimme koko perheen voimin myös aloittamassa leirejä. Lapsia Orlovkaan saapui 33 ja Kavaljovaan 18. Eilen illalla minä tulin poikien kanssa kaupunkiin. Luukakselle tuli jonkinlainen allerginen reaktio ja tuli kovin kipeäksi. Päätimme sitten tulla kaupunkiin. Nyt Luukas voi jo paremmin, mutta me jäämme tänne. Pikku pojat ei oikein vielä leirirytmissä jaksa elää. Muuten kyllä nauttivat maalaiselosta. Omalla pihallamme oli koira,kanoja, possuja ja lehmä. Joimme siis hyvin tuoretta maitoa. Anni jo pyysi että voisimmeko muuttaa maalle. Anni jäi iskän kanssa leirille. Tulevat sitten sunnuntaina takasin nuorten kanssa. Olemme kaikki vie Omskissa tiistaille asti. Kerkeämme yhdessä purkaa leiriä.

Yhtään kuvaa en nyt jsotain syystä saa laitettua.. ja atk-tukihenkilöni on siis leirillä ;) Mutta käykääpä katsomassa facebookissa Aitamäet Siperiassa. Siellä on ainakin jotain kuvia..Markus tehnyt pientä videotakin. :)

Muistakaa rukouksin leirejä..Että Jeesus saisi tulla jokaisen lapsen ja aikuisen sydämeen. <3
Siunauksin, Mari