perjantai 26. huhtikuuta 2013

Iso pettymys

Maassaololupapaperit jätettiin maaliskuussa ja sen jälkeen ovat muutaman kerran pyytäneet lisäselvitystä johonkin paperiin ja olemme ne hoitaneet. Tänään tuli sitten tieto, ettei papereita olekaan edes kirjattu sisään joidenkin papereissa olevien pienten ja mitättöminen virheiden/puutteiden vuoksi, Nyt sitten on liian myöhäistä korjata "virheitä", koska terveystarkastukset ovat vanhentuneet eli aloitamme kaiken alusta...raahaamme lapset taas terveystarkastuksiin ja verikokeisiin ja täytämme papereita uudelleen. Itse vielä kestäisin, mutta lasten takia surettaa tosi paljon, varsinkin kun kaikki tuntuu niin turhalta, kaikki testit on JO TEHTY eikä meistä mitään vikaa ole löytynyt. Pompotus meininki.

Rukoilkaa meille nyt kestävyyttä ja uskoa siihen, että vielä asiat järjestyyy. Tässä kohtaa emme luovuta. Selkeä suunta on taistella. Rukoilkaa ja taistelkaa kanssamme. Kiitos <3

Heti maanantaina lähdemme kiertämään sairaaloita. Rukoilkaa, että löytyisi armahtavaa mieltä ja asiat hoituisivat helposti.

Mari & Markus