sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Seurakuntavierailuja ja matkaansiunaamisia

Matkaan siunaaminen Inkeroisissa, kuva Hilkka Sormunen
Tämä viikko on ollut aika kiireinen. Yhteensä viisi seurakuntavierailua, joista kaksi on ollut matkaansiunaamisia. Olemme siis risteilleet Lahden, Kouvolan ja Ryttylän välillä. Tiistaina 22.1. vierailimme Mukkulan lähetyspiirissä, jossa tunnelma oli aivan upea. Piiri on kokoontunut ainakin yli 20 - vuotta ja vielä tuntui virtaa olevan. Ke 23.1. oli vuorossa matkaan siunaaminen Lahden Ristinkirkossa viikkomessussa. Messun toimitti Janne Haataja. Mieleeni jäi sellainen ajatus hänen puheestaan, että lähetystyössä pääsee käyttämään kaikkia lahjojaan, erityisesti niitä, joita ei ole. Mutta niissäkin tilanteissa saa nähdä Jumalan johdatuksen ja avun.

Torstaina 24.1 sitten vierailimme vielä Ristinkirkossa Poikkea Peremmälle piirissä, jossa kanssa oli mukava tunnelma. Keski-Lahden seurakunnassa on ollut mukava vierailla ja tutustua uusiin ihmisiin ja nähdä vanhoja tuttuja.

Tänään sunnuntaina 27.1. aamulla meillä oli Inkeroisissa matkaan siunaaminen. Mari siunattiin aikoinaan koulutielle samalla alttarilla. Kotiseurakunnan tuki on erityisen tärkeää. Illaksi viiletimme vielä Kouvolaan Sunnuntai Special-iltaan, jossa illan teema oli Siperian vangit. Teemalla ilmeisesti viitattiin meihin :) Hieno ilta myös Kouvolassa. Illan järjestelyissä oli nähty vaivaa. Suosittelen kaikille Kouvolassa päin asustaville menemään noihin iltoihin mukaan.

Nyt vähän huilataan. Ensi sunnuntaina olemme sitten Lohjalla Sykäys-illassa klo 16 alkaen. Nähdään siellä =)