perjantai 17. elokuuta 2012

Syksyn tunnelmaa ja suunnitelmia

Luukas Onni Samuel on tänään 1kk.
Hän on kasvanut kovasti, hymyilee ja vähän jo jokelteleekin. Kuukausi on mennyt tosi nopeasti. Ensimmäiset kolme viikkoa vain lomailimme kotosalla opetellen uutta arkea kolmen lapsen kanssa. Anni ja Elias ovat ottaneet pikkuveljen hyvin vastaan. Toki mustasukkaisuuttakin on ja hieman enemmän kiukuttelua, mutta ne taitavat kuulua asiaan. Kiitollisia ollaan siitä, että ainakin toistaiseksi nyt meillä nukutaan paremmin kuin keväällä. Vauva on ollut aika hyvä uninen ja Eliaskin osaa jo nukkua koko yön putkeen.

Tässä me ollaan koko kolmikko :)

Viime viikolla alkoivat opinnot. Opistolla oli lähettien jatkokoulutus, jossa aiheena oli Mielenterveyden ensiapu ja viikonloppuna olivat Lähettipäivät. Näissä olivat siis mukana Suomessa tällä hetkellä olevia lähettejä. Lapsille oli oma ohjelmaa ja Luukas-vauva viihtyi hyvin äidin ja iskän kanssa. 

Tässä iltamenot Lähettipäivilta. Nuotio ja grilli-ilta :)


Nyt suunnittelemme syksyä. Minä aion ottaa Raamattukursseja Raamattulinjalta ja Markus jatkaa teologisessa opintojaan. Lähetyslinjaan kuuluu myös päättötyö, jonka parissa menee myös aikaa. Yhdessä Markuksen kanssa teemme myös maakansiota eli kokoamme tietoa Venäjästä.
Syksyn isona juttuna, haasteena ja innostuksena meillä on käynti Omskissa. Menemme sinne hakemaan väliaikaista maassaololupaa, joka vaatiin terveystarkastuksia ym. paikan päällä. Tarkoituksemme olisi lähteä loka-marraskuussa ja olla Omskissa noin kuukauden. Viime viikolla kävimme koko perheen voimin hakemassa passeja. Tästä nämä järjestelyt alkaa.

Juha ja Anu Saari lähtevät muutaman päivän päästä takaisin Omskiin. He lupasivat viedä jo joitain meidän tavaroita mukanaan. Eli tässä minä mietin mitä siellä Omskissa oikein tarvitaan. Mitä pakkaisi uuteen kotiin. Syksyn vierailun ajaksi saamme jo tulevan kotimme käyttöömme, mikä on tosi kiva juttu. :)

Rukousaiheita:
-Matkajärjestelyt Omskiin
-Opinnot
-Hengellinen varustautuminen; että löytyisi aikaa ja halua viipyä Sanan ja rukouksen äärellä.
-Lapset

Kiitos rukoustuesta ja siunausta sinulle alkavaa syksyyn.

Mari