tiistai 8. toukokuuta 2012

Keväistä arkea...

Mukavaa, kun lumi on vihdoin sulanut ja lapset viihtyvät hiekkalaatikolla. Itsekin voi siinä sitten istahtaa ja nauttia auringosta. Tänään kipaistiin kauppaan ja syötiin hiekkalaatikon reunalla kevään ekat jätskit ulkona :)
Opiskeltu ollaan.... Eilen pohdimme köyhyyden ja korruption kohtaamista. Ja tänään alkoi Työkaluja markkinointiin kurssi. Eli monenmoista teemaa löytyy lähetyslinjalta. Mutta kyllä nämä kaikki lähetystyötä koskettaa.
Ensi viikolla aloitan Venäjän opiskelun Helsingin avoimessa yliopistossa. Ja oikeasti ihan innoissani kurssia odotan!!! :) Toivottavasti opiskeluintoa ja jaksamista riittää. Käyn Helsingissä noin kahtena iltana viikossa touko-kesäkuussa. Ajattelin että olisi nyt hyvä jo startata Venäjän alkeet ennen vauvan syntymää, kun en tiedä miten opiskelu onnistuu ihan pienen kanssa, monet kurssit kun ovat iltaisin.  Tarkoitus olisi kyllä jatkaa esim. Riihimäen aikuislukiossa ensi syksynä, mutta katsotaan.

Elias se on edelleen nukkunut huonosti. Tänään käytin pojan lääkärissä ja korvatulehdushan siellä tällä kertaa oli. Saimme myös lähetteen Hämeenlinnaan unikouluun. Jospa poika oppisi koulussa nukkumaan :) ja toiveena olisi, että taito säilyisi myös kotona.
Lapset myös vaihtavat päiväkodista perhepäivähoitajalle. Rukoillaan, että tämä vaihto sujuisi hyvin. Olemme useaan kertaan käyneet perhepäivähoitajalla tutustumassa ja on se niin paljon rauhallisemman oloinen paikka, kun päiväkoti, mikä on hyvä varsinkin Eliakselle eikä se meidän Annikaan (3,5v) nyt niin iso vielä ole.

Kiitos kaikille meitä rukouksin muistaneille. Vaikka väsymystä onkin tuntuu siltä, että Jumala pitää huolta ja antaa voimaa. Ja kevät on minusta aina ihanaa aikaa, kun luonto herää eloon. Jumalan luomistyö näkyy niin selkeästi kaikkialla.

Mukavia kevätpäiviä ja hiljentymistä Jumalan kanssa,

Mari