tiistai 29. toukokuuta 2012

Elämää..

Tässä pieni  kuvaesitys viime viikojen elämästä. Kamera ei ole ollut opistolla mukana, mutta onneksi netistä löytyi tällainen ilmakuva opiston rakennuksista. Ja niin siellähän viime viikolla taas opiskeltiin. Erityistä viime viikossa oli se, että koko viikon olimme vain omalla lähetyslinjanporukalla. Aiheina olivat mm. sielunhoito vieraassa kulttuurissa, kertomusten käyttö lähetystyössä, Raamatun käyttö lähetystyössä jne.

Lisäksi minä olen tosiaan aloittanut Venäjän opiskelun Helsingin avoimessa yliopistossa, jossa tahti on todellakin kova. Opiskelu tuntuu nyt sellaiselta tunteiden vuoristoradalta epätoivosta iloon, mutta tyytyväinen olen, että menin mukaan kurssille. Pääsen vähän alkuun ennen vauvan syntymää. Tähän toivoisin erityisesti kommentteja ja rohkaisua niiltä oppineilta, jotaka ovat huonosta kielipäästä huolimatta jonkin kielen oppineet....

Viime viikonloppuna muutimme!!
Olemme tosi kiitollisia uudesta tilavammasta kodista! Täytyy nyt vain olla kärsivällinen ja kestää "pientä" kaaosta kotona. Pikkuhiljaa....

Muuton keskellä kävimme ristiäisissä Lohjalla. Saimme kunnia tehtävän olla kummeja pienelle Lotta-tyttöselle. Tätäkin kummi asiaa olen kovasti miettinyt nyt lähetystyöhön lähtiessä. Me lähdemme niin kauas.. Kuinka pitää yhteyttä ja olla kummi. Jotenkin kuitenkin olen nyt saanut rauhaa tähänkin asiaan. Rukousyhteys säilyy aina ja kummin tärkeä tehtävä onkin kantaa rukouksin kummilapsiaan Jumalalle. Ja käydäänhän me Suomessa jolloin tavataan.
Terveisiä kaikille rakkaille kummilapsille. Rukouksin muistetaan!


Vielä voisi tähän lisätä, kuvan nenäliinoista ja Finrexin paketista, mutta jää nyt kuvaamatta(kello jo liian paljon.....) Niin flunssahan se tähän kaiken keskelle iski meille molemmille. Lapset sairastivat onneksi jo viime viikolla.

Tämä viikko on viimeinen kouluviikko.  Opiskelu jatkuu vielä kesäkuussa itsenäisesti päättötyötä aloitetellen ja muita etäopintoja tehden. Kansanlähetyspäivien jälkeen pidämme lomaa!

Nyt hyvää yotä, Jeesus myötä, kiitos tästä päivästä!

Mari