keskiviikko 15. helmikuuta 2012

KIITOS!

Tänä aamuna sain hiljentyä ehtoollispöydässä. Meillä on täällä joka keskiviikko opiskelijoiden aamuehtoollinen. Ihan mahtava juttu :) Lauletaan virsiä, nuorten veisuja, ylistyslauluja jne. kaikille omansa :) Parasta on kuitenkin , että saa polvistua ehtoollispöytään. Todeta ja muistaa, että Jumalan armo ja rakkaus riittää minullekin. Tällaiset "keidashetket" antavat niin paljon voimaa arkeen.
Kiitollinen olen myös normaalin arjen palautumisesta. Lapset ovat olleet terveinä! Kiitos Jeesus ja kiitos kaikille, jotka ootte muistaneet meitä rukouksin.
Koulussa on tällä viikolla mediaviikko. Opiskellaan nettisivuista, blogin perustamisesta/kirjoittamisesta!! lehtijuttujen kirjoittamisesta ja huomenna on aiheena valokuvaus. Hyviä aiheita olleet kaikki. Alkuviikosta käytiin läpi taas käytännön juttuja ns. millaisia paperihommia on luvassa, kun muuttaa ulkomaille..kela, verotus, vakuutukset jne. Paljon on muistettavaa ja hoidettavaa. Mutta ensin täytyy tietysti löytää se kohde, jonne on matkaamassa. Muistakaa rukouksin...

Tänään toivon sinulle näitä "keidashetkiä" Jumalan kanssa. Nykypäivänä kaikilla on aina kiire, joten OTA aikaa Jumalalle; Raamatun lukemiseen, rukoukseen, srk:ta yhteyteen ja  ihan vain olemiseen Jumalan kanssa. Se kannatttaa aina!
 
Mari